Iedereen kent natuurlijk nog de familie Planckaert, tenslotte hebben we ze 12 seizoenen lang op televisie kunnen volgen, hun tegenslagen, maar ook hun kracht en veerkracht om elke moeilijkheden het hoofd te bieden en er als familie sterker uit te komen. Hun creativiteit en kracht om telkens opnieuw als één blok een oplossing te vinden Hun onverwoestbare de liefde voor elkaar en voor de mensen rondom hen maakten hen tot de meest geliefde familie van Vlaanderen.

De afleveringen zijn inmiddels verleden tijd maar zoals verwacht hebben de Planckaerts niet stil gezeten. Niet enkel runnen ze nu het hotel "Chambre d' Hôte Ten huize Planckaetrs" (klik voor TenHuizePlanckaerts)  maar is er ook het prachtige chaletpark bijgekomen waar je in alle rust volledig privé kunt genieten van een leuke vakantie, en toch in de chambre d' hôte kunt genieten van de gastronomische maaltijden. 
klik hier voor een link naar Planckaert Chalets.

Of dit alles niet voldoende was is de afdeling "HOUT" (hoe kan het anders met de namen Planckaert, Timmerman, en Van houtte.) uitgebouwd tot een volwaardig bedrijf in het leggen van parket, maken van ambachtelijke meubels en verbouwingen.
(klik hier voor planckaertparket)

Buiten dit alles bleef FAMILIE steeds prioriteit, en ook hier is aan gewerkt,  Francesco en Magali hebben inmiddels 3 prachtige kindjes, Devon, Noa & Yukka,   Christopher en Stephanie hebben 2 prachtige (b)engeltjes, Iluna & Mageno,  en Junior heeft vaste verkering met Shirly dus .... wordt zeker vervolgd.

Maak kennis met de familie, klik op de links hiernaast (familie) of nog beter kom op bezoek, en boek een weekendje of midweek in ons hotel of chaletpark.